Tuotteet ja palvelut

Ole osa meitä, nauti palveluista ja jätä aikasi olennaiseen!

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Tiesitkö, että toimistotarvikkeisiin kuuluu nykyään teippien ja viestilappujen lisäksi uskomaton määrä paljon muitakin tarvikkeita ja laitteita, joilla varmasti tyydytät tarpeesi niin toimistossa kuin tuotannossakin. Tutustu mitä kaikkea voitkaan Office-Pisteen yli 6000 tuotteen valikoimasta löytää, yllätyt varmasti! Ota yhteyttä niin luodaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus toimistotarvikkeiden toimittamisesta yrityksellesi.

Lue lisää

Mainoskynät

Mainostuotteet ja liikelahjat

Office-Pisteeltä löydät suuren ja edullisen valikoiman erilaisia mainostuotteita omilla painatuksilla. NIKO- ja STILO -mainoskynät tarjoavat mallistokokonaisuuden, joista löydät varmasti yrityksellesi näkyvyyttä tuovan mainoskynän. Tutustu malleihin...

Niko-kynät
Stilo-kynät

Kalenterit

Kalenterit

Valikoimistamme löytyy sekä Ajaston että CC Kalenteripalvelun kalenterit.

Toimistotuolit

Toimistotuolit

Office-Piste tarjoaa toimistoosi tuolit, joissa on ammattitaidolla huomioitu tyylikkyys, laatu ja ergonomia. Monipuolisesta valikoimasta löydät työpisteellesi sopivan tuolin. Valinnan jätämme sinulle!

Leimasimet

Leimasimet

Monipuolinen valikoima erilaisia leimasimia. Voit teettää leimasimen logolla tai tiedoilla varustettuna. Valikoimissa myös tyynyt, värit ja laatat. Kysy lisää...

Logopainetut muovitaskut

Logopainetut muovitaskut ja kirjekuoret

Hanki näkyvyyttä lisää. Meiltä logopainetut muovitaskut ja kaikki kirjekuorimallit painettuna yrityksesi logolla laadukkaasti ja edullisesti.